Vrijwilligerswerk

In het verleden hebben we geld ingezameld via verschillende activiteiten zoals koken voor groepen, clownsoptredens, verkoop van zelfgemaakte jam, goede doelen markt en presentaties. Uw hulp hierbij is onmisbaar. U kunt dit doen door uw vrienden, familie en kennissen op de hoogte te brengen van dit werk. Wellicht kunt u bemiddelen in (bedrijf)sponsoring of wilt u zelf een bijdrage leveren. Wij adviseren u graag hierover.

Hoe u kunt helpen

Sponsoring

Het is ook mogelijk een kind te sponsoren. Voor €360,- per jaar draagt u bij aan de eerste levensbehoeften van een kind en heeft u de mogelijkheid om een persoonlijke band met dit kind op te bouwen door correspondentie, verjaardags- en/of kerstcadeautjes. Alleen een educatieve sponsoring is ook mogelijk voor €213,- per jaar. Wij adviseren u graag hierbij!

Bezoek de kinderen in Thailand

Uw bijdrage kan ook bestaan uit het onderhouden van de gebouwen van de drie kinderdorpen. Indien vrijwilligers praktische beroepen uitoefenen, maakt HOMF daar graag gebruik van. Als u graag uw handen uit de mouwen steekt, bent u van harte welkom. Daarnaast is er altijd behoefte aan tijd en aandacht voor de kinderen zoals het organiseren van sport- en spelactiviteiten. Voor de langere termijn (min. 6 maanden) behoort het doceren van Engels ook tot de mogelijkheden.

logo

Doneer

U kunt bijdragen (laten) storten op rekening  NL02 INGB 0005604159 ten name van Stichting Mercy International Zoetermeer, te Zoetermeer.

Wij doen dit werk met veel plezier en ook voor eigen kosten. Wat u ons betaalt komt rechtstreeks bij Mercy International terecht.